Frösö Park Arena
SFOG- veckan 2019


Välkommen till Frösö Park Arena, Östersunds kongress-, evenemangs- och mässcenter, ett perfekt läge endast 3 minuter från Östersunds flygplats. En flexibel och personlig arena med förutsättningar för att skapa ett lyckat möte. Frösö Park Arena tar emot 3 500 gäster,
har 4 000 kvm flexibel golvyta och erbjuder hög säkerhet och personlig service. 


Adress:
Stockevägen 52

832 96 Frösön
Telefon: +46 70 441 58 51
www.frosoparkarena.se

Kongresser, möten och mässor

Med 4000 kvadratmeter och 8 meter i takhöjd så finns det många olika möjligheter. Lokalerna är stora och flexibla och allt ligger i samma plan. Frösö Park Arena är väl anpassat för funktionshindrade eller andra som behöver extra utrymme eller lättillgängliga lokaler.

Quality Hotel Frösö Park

Hotellet ligger på ett gammalt militärområde, många svenskar har gjort sin värnplikt på F4-området som idag heter Frösö Park. Det finns många hangarer kvar och den näst största är ombyggd till Frösö Park Arena.
På Quality Hotel Frösö Park ligger hotellrummen i en helt nybyggd del, hotellet erbjuder 330 bäddar fördelat på dubbelrum, familjerum och sviter.

Resa till Östersund

Till Östersund tar man sig lättast med flyg eller tåg. Det finns flera olika flygbolag som flyger till Östersunds flygplats. Det bästa är att flygplatsen ligger endast 3 minuter från Frösö Park Arena.

 

Kontakt

För praktiska frågor kontakta Meetagain
Tel: +46 (0)8 664 58 00
E-mail: sfogveckan@meetagain.se
www.meetagain.se

 

Viktiga datum

Anmälan öppnar: 15 Februari
Sista datum för abstractinskick: 30 April 
Sista datum för Early Bird: 14 Juni