Sociala aktiviteter

 

MÅNDAG 28 AUG

GET TOGETHER

Välkomna till måndagens get-together-mingel på Magasinet! Lokalen har högt i tak, stora fönsterpartier ut mot Söder Mälarstrand och uteservering. En perfekt början på SFOG-veckan och tillfälle att mingla, umgås och kanske skaka rumpa, vem vet. Kvällens tema är latinsk-karibisk-tropisk och det kommer att bjudas på väldoftande, smakrik och färgsprakande mat och dryck samt heta rytmer av Tropicopopmusik. Missa inte!

VAR: Münchenbryggeriet, Magasinet
NÄR: Kl.18.00
ANMÄLAN: Sker i samband med anmälan till konferensen

 

TISDAG 29 AUG

BÅTTUR OCH MIDDAG I HISTORISK MILJÖ 

I samarbete med OGU bjuder SFOG in till en kväll där ni får uppleva vackra sensommar-Stockholm från ett nytt perspektiv och ges tillfällen att umgås. Vi startar med en mingelkryssning ombord på Strömmas M/S Victoria som avgår från kajen invid Münchenbryggeriet. Här får ni njuta av ett glas mousserande och tilltugg och utsikten av Riddarfjärdens glittrande vatten på soldäck eller genom matsalens panoramafönster. Vi går i land på grönskande Långholmen och beger oss till Långholmens Wärdshus som ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet, i närheten av fängelset. I historiska matsalar med varm och familjär värdshusatmosfär och inspirerande konst på väggarna kommer sedan middagen att serveras. Välkomna!

VAR: Münchenbryggeriets brygga, Söder Mälarstrand, kajplats 14-15.
NÄR: 18.00
ANMÄLAN: Denna aktivitet är fullbokad!

 

ONSDAG 30 AUG

KONFERENSMIDDAG

Välkomna skall ni vara till veckans höjdpunkt! Årets konferensmiddag kommer att hållas högst upp i Münchenbryggeriets magnifika bankettsal Mälarsalen. Välkomstdrinken kan ni avnjuta på Mälarsalens fantastiska terrass, som även erbjuder en oslagbar utsikt över Stadshuset och Riddarholmen. Sedan bjuds ni på en välkomponerad 3-rättersmåltid inkl dryck, underhållning, prisutdelning mm. Efter maten blir det garanterat röj på dansgolvet för den som vill med DJn Martin Jonsson vid mixerbordet, välkänd från Blacknuss All stars! Varmt välkomna!

VAR: MÜNCHENBRYGGERIET – MÄLARSALEN
NÄR: 19:00
ANMÄLAN: Sker i samband med anmälan till konferensen. Observera att antalet platser är begränsade.