SFOG-veckan i Örebro 2 -5 september 2024

Socialt program

MÅNDAG 2 SEPT

Get together

Vi beger oss till Örebro slott som ligger vackert beläget på en holme i Svartån endast en kort promenad från Conventum. Örebro slott har anor från 1300-talet där Sveriges kungliga historia möter vår samtid.

För att tillfredsställa smaklökarna kommer Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog servera en mingeltallrik med råvaror från skog, mark och trädgårdar från omgivningen.

Under kvällen finns möjlighet att besöka Aquanauts-expeditionen.

Vi kommer också få en berättelse om sexualhistoria på slottet, en historisk tidsresa som berör sexuella normer, fantasier, missförstånd, problem och tabu.

Här kan du läsa mer om Aquanauts-expeditionen samt sexualhistoria på slottet.

Aquanauts – Expeditionen – Örebro slott (orebroslott.se)

Sexualhistorisk vandring – öppen för alla – Örebro slott (orebroslott.se)

Varmt Välkomna! 

Var: Örebro Slott, Kansligatan 1
När: Kl.18:30
Pris: 150 kr exkl. moms
Anmälan: Sker i samband med anmälan till konferensen. Antalet platser är begränsade och först till kvarn-principen gäller.

TISDAG 3 SEPT

OGU kvällen 2024

Glamoröst firande med tema The roaring 20s. Extra festligt då OGU firar 30-årsjubileum. Det kommer bli bubbel, dansuppvisning, undervisning i Lindyhop och god mat.

Givetvis blir det dansgolv efter middagen.

Alla är välkomna!

Var: Konserthuset i Örebro, ligger bredvid Conventum
När: Kl 18:30
Pris: 400 kr exkl. moms
Anmälan: Sker i samband med anmälan till konferensen. Antalet platser är begränsade och först till kvarn-principen gäller.

ONSDAG 4 SEPT

Kongressmiddag

Välkommen till en fantastisk kongressmiddag i trevlig omgivning onsdagen under SFOG-veckan. Under middagen bjuds det på underhållning och prisutdelningar. Det kommer att serveras en trerättersmiddag baserad på närodlade vegetariska produkter. Till denna serveras alkoholfria drycker och utvalda viner.

Efter middagen bjuds det upp till dans med coverbandet Jackie`s Stoned som har en bred repertoar av musik som får publiken riktigt danssugen när hitkavalkaderna rullar på.

Var: Conventum Kongress, Fabriksgatan 19
När: Kl.19.00
Pris: 650 kr exkl. moms
Anmälan: Sker i samband med anmälan till konferensen. 

Välkomna på morgonträning

Tisdag 3/9 och onsdag 4/9 är ni välkomna att starta dagen med en löptur tillsammans med oss. Vi möts vid Örebro slott och springer sedan 5-7 km i fina omgivningar kring ån och Hjälmaren. Vi delar upp oss i grupper utifrån önskat tempo och distans. Start 06:30 och vi planerar att vara tillbaka vid slottet kl. 07:15.

Glöm inte att anmäla er till Lenas Lopp för Livet!

När: Tisdag 3/9 kl. 06.30 och onsdag 4/9 kl. 06.30
Var: Vid entrén till slottet intill kanslibron (vid kanonerna)

Kontakt

För praktiska frågor kontakta Meetagain
Tel: +46 (0)8 664 58 00
E-mail: sfogveckan@meetagain.se
www.meetagain.se