SFOG-veckan i Örebro 2 -5 september 2024

Anmälan och priser

I år genomförs SFOG-veckan som fysiskt möte på Linköpings Konsert & Kongress. Det kommer även att vara en streamad digital utsändning och möjlighet att ta del av de vetenskapliga delarna av programmet i efterhand under 2 månader på samma sätt som 2021.

OBS! Om du är anmäld för att delta fysiskt på plats i Linköping får du också tillgång till den digitala utsändningen och plattformen. Ett mejl med information om inloggning har skickats till den adress du använde vid anmälan till SFOG veckan. Har du inte fått mejlet kontrollera din skräppost eller kontakta konferensarrangören Meetagain.

Pris deltagare sjukhusklinik: Avgiften betalas av din klinik
Pris enskild deltagare/privatpraktiker – 1200 kr per dag exkl. moms vid fysiskt deltagande.
Pris pensionär – 600 kr per dag exkl. moms vid fysiskt deltagande

Vid endast digitalt deltagande är priset 1200 kr för enskild deltagare/privatpraktiker och 600 kr för pensionär. Priset gäller för samtliga konferensdagar.

För de som deltar på plats är måltider och kaffe under själva konferensdagarna, samt Get-together 29/8 inkluderat i klinikkostnaden. Det kommer däremot att vara en individuell avgift för OGU-kvällen 30/8 (250 kr + 100 kr för båtfärden) samt banketten 31/8 (500 kr).

Klicka här för att ta del av mer information från SFOG om klinikavgifterna.

Välkommen med din anmälan!

Sista anmälningsdag
Sista anmälningsdag för att delta fysiskt på SFOG-veckan är 19 augusti. Digital anmälan kommer vara öppen även efter detta datum.

Kontakt
Om du har frågor angående anmälan och hotell, vänligen kontakta: sfogveckan@meetagain.se

Kontakt

För praktiska frågor kontakta Meetagain
Tel: +46 (0)8 664 58 00
E-mail: sfogveckan@meetagain.se
www.meetagain.se