Anmälan och Priser

Från och med den 1:e november öppnar Sverige äntligen upp för större möten som sker med ansvar. För oss innebär det att vi kan genomföra SFOG-vintermöte 2021 som ett hybridmöte, d v s några deltar fysiskt på plats på Malmö Live och andra deltar digitalt via livesändning.

Vi följer givetvis regeringen och myndigheternas rekommendationer om evenemang och folksamlingar. Tryggheten för deltagare och medverkande talare och utställare är av största prioritet. Om det inte är möjligt att träffas fysiskt på Malmö Live i januari kan konferensen bli helt digital med både förinspelat och direktsänt innehåll.

Läs om konferensanläggningens åtgärder för att minska smittorisken 

Safe Stay

Länk till anmälan finns längst ner på sidan!

Konferensavgift

Pris per dag: 1600 kr exkl. moms

Du anger i anmälan om du vill delta fysiskt eller digitalt, priset är detsamma oavsett deltagande. Konferensavgiften är ett självkostnadspris och täcker fullständigt programinnehåll, lokalkostnad och förtäring (kaffe, lunch, kaffe) för de som deltar fysiskt alternativt teknisk plattform där programmet streamas live för de som deltar digitalt. 

Det finns 150 platser för fysiskt deltagande på Malmö Live, först till kvarn gäller. 

Konferensmiddag

Måndag 25 januari på Malmö Live. Bokas i samband med din anmälan.

Pris per person: 650 kr exkl. moms


Hotell

Behöver du hotellövernattning i samband med SFOG vintermöte bokar du detta direkt hos hotellet. Vi rekommenderar några hotell som ligger nära konferensanläggningen och du finner information och kontaktuppgifter här.

Avbokningsvillkor

Det är möjligt att avboka ditt deltagande fram till den 20 november 2020 mot en avbokningskostnad på 300 kr exkl. moms. Efter detta datum är bokningen bindande men kan överlåtas till en kollega. Namnbyte ska meddelas skriftligen till Meetagain innan konferensen. Dessa avbokningsvillkor gäller även för de sociala aktiviteterna.

Frågor?

Om du har frågor gällande priser, anmälan, hotell vänligen kontakta konferensbyrån Meetagain.

Telefon: 08-664 58 00
Epost: sfogveckan@meetagain.se

Kontakt

För praktiska frågor kontakta Meetagain
Tel: +46 (0)8 664 58 00
E-mail: sfogveckan@meetagain.se
www.meetagain.se