Anmälan och Priser

Anmälan till SFOG-veckan 2021

Digitala SFOG-veckan 2021 är genomförd och det går fortfarande bra att anmäla dig för att se samtliga sessioner i efterhand. Sessionerna finns tillgängliga i den digitala plattformen till och med 1 novmeber 2021.

Klicka på knappen nedan för att komma till anmälan. Välj om du tillhör någon av landets sjukhuskliniker, om du är enskild deltagare, privatpraktiker och jobbar på en mindre mottagning eller pensionär.

Pris deltagare sjukhusklinik: Avgiften har betalats av din klinik
Pris enskild deltagare/privatpraktiker: 1200 kr exkl. moms
Pris pensionär: 600 kr exkl. moms

När du har anmält dig enligt ovan är det fritt fram att skapa ett konto i den digitala plattformen. Följ instruktionerna nedan. Blir du ombedd att fylla i en konferenskod är den “sfog2021”.


Skapa ett användarkonto på den digitala plattformen

Om du vet med dig att du redan har ett konto skapat till den digitala plattformen som användes till SFOG-Veckans vintermöte i januari, räcker det med att du loggar in på https://virtual.appinconf.com/

Annars, gå till https://virtual.appinconf.com/register och registrera dig. Observera att det är viktigt att du registrerar dig med exakt samma e-postadress som användes vid anmälan till konferensen annars får du inte tillgång till plattformen. Alltså den adressen som du fick detta mejl skickat till.

När du har skapat ditt konto får du ett e-postmeddelande för att verifiera ditt konto (kontrollera din skräppost om du inte får detta).

När du har öppnat plattformen ser du konferensen i listan “Mina konferenser”. Om inte så har du troligtvis använt en annan mailadress, då kan du antingen registrera dig på nytt med din mailadress som användes vid anmälan eller kontakta support.sfog2021@appinconf.com.

Kontakt
Om du har frågor om den virtuella plattformen och tillgång till plattformen, vänligen kontakta: support.sfog2021@appinconf.com.
Om du har allmänna frågor eller frågor angående din anmälan, vänligen kontakta: sfogveckan@meetagain.se

 

Kontakt

För praktiska frågor kontakta Meetagain
Tel: +46 (0)8 664 58 00
E-mail: sfogveckan@meetagain.se
www.meetagain.se